Gott och bra vatten med minireningsverk

Nu önskar jag er läsare varmt välkomna in till min blogg och till ett inlägg som ska handla om det här med minireningsverk. Jag berättade för er för ett tag sedan om mitt nya minireningsverk här i Sala, som jag fått hjälp med att installera av ett företag som heter Silverstadens Miljöteknik. Flera av er läsare blev väldigt intresserade och ville veta mer om det här. Därför tänker jag berätta lite mer här i min blogg om just detta och var ni kan få hjälp och av vem. För det är ju så här, kära läsare, att det här med att investera i ett minireningsverk det har verkligen blivit ett lyft för hela huset. Frugan och jag slog till på det här huset som ligger mitt ute på landet, utanför Sala, och här finns det inget kommunalt vatten och avlopp. Vi ville ändå säkerställa att vi skulle ha vatten med god kvalitet ifrån brunnen som är borrad här i vår trädgård. Innan vi installerade vårt minireningsverk var vattnet missfärgat och smakade unket. Tack vare att vi fick hjälp av Silverstadens Miljöteknik att köpa och installera detta minireningsverk så har vi idag vatten av allra högsta kvalitet som duger mer än väl till att både dricka och använda för att till exempel duscha och tvätta i. Nu har vi också ett serviceavtal för 15 år framåt i tiden. Om det nu mot förmodan skulle bli något problem så vet vi att vi får hjälp snabbt med att fixa vad det nu än månde vara som krånglar. Verkligen bra att det finns möjlighet att denna firma hjälper till med att installera minireningsverk inte endast i Sala. Nej, kanske du som bor på andra orter, som i Enköping, Heby eller i Gävle också är intresserad av att få ett minireningsverk. Då ska du vända dig till Silverstadens Miljöteknik.