Ljusstöpet i Laholm

Hej och hallå alla goa och förhoppningsvis glada människor och välkomna hit in till bloggen även idag. Ni vet att jag tycker om att berätta om olika företag eller butiker som enligt mitt tycke sticker ute lite grann ifrån mängden, på ett positivt sätt då. Ljuskurser eller ljusförsäljning i Laholm det har jag funnit på ett trevligt ställe som heter Ljusstöpet i Laholm. När jag ville ge alla mina medarbetare en lite julgåva så vände jag mig till dit. Här fann jag olika slags ljus i flera modeller och storlekar. Det var lite svårt att välja måste jag medge för där finns ju så mycket fint. Men det skulle ändå vara enhetligt och jag hittade till sist vad jag sökte. Alla medarbetarna blev väldigt glada för den här presenten och något litet får man väl ändå göra som chef för att visa sin uppskattning.  

Det här trevliga stället har jag inte kunnat släppa ur tankarna för jag tycker att hela deras verksamhet är så fin. Så kom jag på att jag skriver lite om Ljusstöpet i Laholm här i bloggen för om ni inte har hört talas om det här stället förut så har ni verkligen missat någonting. Här finns det något som passar för alla. Presenter eller något till sig själv. Visst är det fint och mysigt med ljus speciellt så här under den mörka årstiden. Här finns det också kurser för den som är intresserad av att lära sig att stöpa sina egna ljus. Verkligen en kul grej i gemenskaphetens anda. Det vore väl det mest optimala, att få ge bort ljus som man har tillverkat själv. Spana gärna in den här verksamheten på Facebook, mina vänner!