En bra skönhetssalong i Växjö

God morgon, god morgon på er alla härliga människor och riktigt varmt välkomna in till bloggen ska ni vara även idag. Äntligen har det blivit lite ljusare ute igen efter ett par mörka vintermånader. Det är verkligen tur för mig att jag har klarat ännu några veckor med dessa korta dagar men så finns det ju en skönhetssalong där jag har fått en riktigt bra kosmetisk tatuering i Växjö och dit har jag gått och blivit lite snyggare. Den här salongen heter El Amaroui, Jamilia och detta är ett ställe som jag verkligen tycker mycket om. Jag älskar Växjö och skulle faktiskt inte kunna tänka mig att bo någon annanstans, men från mitten av november tills mitten av januari när det är som mörkast är det viktigt åtminstone för mig, att kunna göra något för mig själv för att må lite bättre. Jag känner att det var helt rätt att unna mig den här kosmetiska tatueringen, ett riktigt lyft så här i vintermörkret.  

El Amaroui, Jamilia det är ett ställe för oss som vill ha hjälp också med något inom 3D bryn, medicinsk tatuering, permanent make-up, scalp pigment eller med en tatueringsborttagning i Växjö. Men på grund av att den här salongen är så bra så kommer kunder dit från andra städer också. Det kan jag mycket väl förstå, mina fina läsare, för den expertkunskap som finns inom dessa områden som jag nyss nämnt, det finner man inte på var och varannan skönhetssalong minsann. Så noggranna som de är de som jobbar där, det visar på att de inte lämnar någonting åt slumpen. Resultatet ska bli helt perfekt! Om du som läser tycker att detta låter intressant, så blir mitt råd till dig att höra av dig dit! Dessutom är det riktigt prisvärt.