Billackering i Gävle

Tjenare alla goa läsare och välkommen till bloggen idag igen. Ni vet ju att jag gillar att skriva om sånt som händer i mitt liv och idag tänker jag berätta för er om min bil som har blivit supercool. Motor och bilar är det som jag lägger den mesta tiden på, jag gillar att meka och är en självlärd expert. Svarar jag inte i mobilen så hittar man mig förmodligen i garaget. Däremot är jag ingen expert när det gäller det här med lackering. Autolack i Gävle heter en firma där jag har fått hjälp med en lackering i Sandviken, och bilen ser spillrans ny ut när den blänker i en klargrön nyans i metallic. Verkligen schysst! Jag och polarna, dom som också gillar att meka vi har flera gånger haft nytta av Autolack i Gävle. För även om vi är grymt bra på vissa saker så klarar vi inte att göra allt. Plåtskador eller lackering det kan vi inte fixa, det går inte utan experthjälp. Vi lämnar våra bilar till denna firma men som tur är så har det inte hänt särskilt ofta att våra vrålåk har blivit skadade. Vi är inte några högavlönade professorer exakt, så vi har inte så där jättemycket pengar. Men på Autolack i Gävle kostar det inte en förmögenhet att få bilen fixad så detta har vi råd med. Nu ska jag i sanningens namn säga att jag är inte mycket för uteliv, så där tjänar jag in en slant. Mest gillar jag att köra en raggarrunda fram och tillbaks sköna sommarkvällar, kanske impa på nån tjej. Nu ser jag verkligen fram mot att sommaren ska komma så jag får visa upp min fina bil. Så om ni som läser behöver hjälp med plåtskador eller lackering så vet jag att Autolack i Gävle grejar detta åt er.